Objavil/a Klemen Žumer Dne 21.08.2013 Komentarji: 1
Deli s prijatelji

UVOD: No da bo za evidenco tko k eni pravjo pa da stran ne sameva, ampak klinc k nben drug nč ne pove itak da sj glupo vn metat spet z objavo..

Roka Kurinčiča sm učer povabu na nš teritorij..sm ga prešvercov pa je ratal brez pasuša. Tko, da sva ponovila najprej spominsko Klemena Komana (1. prosta ponovitev) ampak sva zlezva sam ta težje cuge pa še eno štirko gor..če macesn za šnopc macesnovc ni dobr je pa usaj za abzajlat..

Poj sva pa še ponovila Sladka kot med (2. prosta), k sta jo na frej že zlezva Mrak pa štajerc..Detajl ni šu na sajt ampak ga je Rok poj flešnu js sm pa nekak komej za nemu zlezu kot drugi (skupno šele u 3.poskusu :))..smer je lepa pa skos plezaš, ocene so pa skor za use cuge čist realne..dobra smer tko da bravo bravo Mraku pa Balažicu..

No poj pa da obajavm še ta sporno temo za nazaj..Lesi se ne vrača je biu letos zlezn na frej od našh dveh smarovch Martina pa Nejca, tedn kasnej pa ponovlen od Jana Valentinčiča (AO Baška Grapa) pa mene. Najtežji cug je ocenen z VIII, smer pa je res huda in mislm, da je ena lepšh u Debel Peč..

Mlajši Žumer

 

Deli s prijatelji

1 komentar

  1. MonikaB says:

    tako, Klemen, sedi 5 :-)in to 3x: za preplezano, za spisano, pa še za uvod:-D

Moraš biti prijavljen kot uporabnik za objavo komentarja.