Objavil/a MonikaB Dne 04.10.2012 Brez komentarjev.
Deli s prijatelji

PZS_KA_Razpis za akcije 2013 in 2014

PZS_KA_Obrazec za prijavo akcije 2013 2014

 

KA in KOTG pri PZS skupaj ponovno objavljata  »RAZPIS ZA akcijE V letih 2013 in 2014«. KA in KOTG bosta izbrali omejeno število akcij, ki bodo deležne podpore s strani komisij  PZS.

Glavna kriterija pri izboru bosta slog – način in cilj odprave ter sposobnost članov realizirati zastavljen cilj.

 

Prijave naj bodo na ustreznih obrazcih z zahtevanimi podatki. Obrazci s prilogami se oddajo po elektronski pošti ali zapečeni na CD do petka 7. januarja 2013, do 14h. Pregled in pošiljanje v dopolnitev se izvrši do petka, 14. januarja 2013. Do konca januarja 2013 bo KA podala predlog. V skladu s pričakovanimi prihodki bo KA objavila rezultate izbora s predvideno okvirno finančno podporo.

 

Pozivamo vse zainteresirane, da prijavo akcije izdajo v najkrajšem možnem času in ne čakajo na zadnji trenutek. Za določene akcije, zlasti tiste, ki se bodo izvajale v zimskih mesecih 2012/2013, bomo morebitno podporo sporočili že pred koncem januarja 2013.

 

Prijave pošljite na naslov: PZS-KA, Dvorakova 9, p.p. 214, 1001 Ljubljana, s pripisom: PRIJAVA ALPINISTIČNE AKCIJE, ali po elektronski pošti na naslov (obvezno vpišite geslo: prijava akcije KA in zahtevajte potrditev prejema pošte): alpinizem@pzs.si.

 

V prijavi obvezno navedite svoj elektronski naslov in telefonsko številko. Obravnavane bodo samo pravočasno prispele in popolne prijave.

 

Glavna dolžnost akterjev prijavljenih na razpis je sprotno obveščanje KA in KOTG o poteku priprav na odpravo, po zaključku akcije pa oddati popolno poročilo o odpravi z ustreznim fotografskim materialom v naprej dogovorjenem času.

 

Alpinistični pozdrav.

 

Miha Habjan, načelnik KA

 

Deli s prijatelji

Moraš biti prijavljen kot uporabnik za objavo komentarja.