Objavil/a Jure Mihelčič Dne 12.11.2012 Komentarji: 1
Deli s prijatelji

V soboto 10.11. smo imeli prvo skupno turo z letošnjimi tečajniki. Zjutraj smo se dobili pred ferajnom, se porazdelili po avtih in odpeljali na Pokljuko. Glavni cilj je bila Ablanca. Pot nas je vodila nad planino Konjščica, čez Jezerce in na Studorski preval, od tam pa na vrh Ablance. Ko smo sestopali z vrha smo spodaj na Jezercih videli kako nekaj z nepredstavljivo hitrostjo  teče po ravnini. Je to gams? Nemogoče smo si rekli… nobena žival ne teče tako hitro! Je to raketa? Bolj verjetno, vendar se nam je celo za raketo zdelo prehitro! Nakar pa se nam je le posvetilo! Bil je Hladnik, ki si je šele pred 15min doma v pižami pripravljal zajtrk, sedaj pa nas je že skoraj dohitel:) Ko smo sestopili nazaj na Studorski preval, smo prečili pod V.Draškim vrhom in se čez Srenjski preval in nato Viševnik vrnili nazaj v dolino. Za konec smo se v Gorjah še vsi odpravili  na kakav in vročo čokolado.

Ture se je odeležilo 20 al 21 članov- ne vem natančno, ker sem se že zjutraj nekaj zakalkulirov s štetjem:) Od tega je bilo 10 tečajnikov. Fajn je blo.

Deli s prijatelji

1 komentar

  1. Monika Bogataj says:

    ha ha ha:)) a je hulio prebil zvočni zid? zih ga chuck norris že nazaj krpa! udeležba pa fajn, ne glede na unga enga, ki je bil enkrat višek drugič manjko… sam, da ga ni še noben pogrešu, pa je ok.

Moraš biti prijavljen kot uporabnik za objavo komentarja.