Objavil/a Oto Žan Dne 18.02.2013 Brez komentarjev.
Deli s prijatelji

V petek sva z Juretom uživala v Črnem kalu, kratki rokavi pa ene par čehov za družbo.  Fotk ni, tko da boste moral na besedo vrjet.

V soboto smo se pa ob ne prav zgodnji uri odpravili v Tamar pogledat tamkajšnje ledne specialitete. V Nastjino 206ko smo se nagužvali štirje, vključno s tremi pari smuči, krpljami, nahrbtniki in vso ostalo ropotijo. Tud štrik je dobr zic.

Po manjši diverziji pri planiških redarjih smo jo zastavl proti Tamarju, kjer je bilo v slapovih že pestro. Z Mrakom sva se v slapove spravla po načelu najmanjše gužve, tako da sva šla najprej desnega, pol pa še centralca. Oba sta bla dobr narjena in naluknjana, v centralcu so  štenge od vsega prometa. Medtem sta pa Šorl in Nastja zlezla slap nad votlino, kjer je bil zastoj, tako da sta mogla mal počakat. Pravta da je bla že voda pod ledom na enem delu, sicer pa je lepo plezljiv.

Člani AO Kamnik so zagotovil prenos ženskega slaloma iz Schladminga, tko da smo po po neuspehu Tine Maze sklenil da je dost in šli v bajto.  Od tam pa so ostali z nekaj akrobacijami odsmučal do Planice, jst sm pa zalaufal pešhondo in jo mahnil v dolino. Turo smo ob skokih zaključil v Vopi, fajn je blo.

Fotič je ostal doma, tako da so fotke od Mraka in Šorla.

Deli s prijatelji

Moraš biti prijavljen kot uporabnik za objavo komentarja.